Schoonheidssalon Antoinette -Salon

Mijn schoonheidssalon bevindt zich net buiten het centrum van Eindhoven, gelegen aan de Zeelsterstraat 107, met gratis parkeren voor de deur. Als schoonheidsspecialiste en pedicure bied ik, in een hygiënische, professionele en rustige omgeving, diverse behandelingen aan voor vrouwen én voor mannen van alle leeftijden. Huidverbeterende en huidverjongende gezichtsbehandelingen, pedi- en manicure, ontharing door middel van hars, zonnebank en make-up. Maar ook alleen voor het epileren van de wenkbrauwen of het verven van wimpers en/of wenkbrauwen, kunt u bij mij terecht. Lichaamsmassage/hotstonemassage is als uitzondering alleen voor vrouwen.


Indien u graag een afspraak voor een behandeling wilt maken, of meer informatie wenst, dan kunt u een email sturen naar of telefonisch contact met mij opnemen via telefoonnumer: 040-2522088.

Facebook

Bezoek ook de facebookpagina zodat u op de hoogte kunt blijven van acties en waar u kans maakt op leuke prijzen/producten.

Kadobon

U kunt een kadobon kopen zodat u een vriend of vriendin blij kunt maken en kunt laten genieten van een van de heerlijke ontspannende behandelingen. of voor de aanschaf van verzorgingsproducten van Guinot of make-up van Pui Pui.

Waarin onderscheidt Antoinette zich van haar collega's

Omdat ik alleen werk heeft u niet iedere keer een ander persoon of stagiaire die u behandelt. 
Schoonheidssalon Antoinette biedt persoonlijke aandacht en advies in de uiterlijke verzorging. De combinatie van hoogwaardige producten die niet op dieren zijn getest en geavanceerde apparatuur, maakt uw gezichsbehandeling persoonlijk en aangepast aan uw huid. Elke huid is tenslotte uniek. Het is altijd mogelijk een gezichtsbehandeling met pedicure of manicure te combineren.
U kunt gratis parkeren voor de deur.