Guinot en Pui Pui -Guinot en PUIPUI

Schoonheidssalon Antoinette werkt met de huidverzorgingsproducten van Guinot tijdens de behandeling. Bij dit merk staan de schoonheid en de gezondheid van uw huid voorop.
Het Franse merk Guinot is wereldleider in schoonheidsinstituten; 11.000 schoonheidssalons wereldwijd! Bij Guinot staan de behandelingsmethoden en de samenstelling van de producten aan de top van vooruitgang, dankzij meer dan 30 jaar ervaring in het instituut. Zij streven door innovatie naar perfectie. Als baanbrekende innovatie heeft Guinot de behandeling hydradermie die al jaren niet voor niets nog steeds bekroond wordt als beste instituutbehandeling. Guinot is een allround merk en laat zien dat hoogwaardige huidverzorging en eenvoudig gebruik moeiteloos samengaan.
Verzorgingsproducten die uniek zijn in de wereld. Guinot heeft als eerste verzorgingsproducten ontwikkeld die de 56 biologische werkstoffen van het cellevenmilieu bevatten. Met behulp van deze biologische stoffen wordt in ziekenhuizen nieuwe huid gekweekt, met name voor patiënten met ernstige brandwonden. Het onderzoekslabartorium van Guinot heeft deze geavanceerde technieken benut voor het jong houden van de huid.

Als gedegen opgeleide schoonheidspecialiste van Guinot ben ik een ware expert in professional skincare. De door mij geadviseerde behandelingen en producten zijn dan ook optimaal afgestemd op uw doel. De combinatie van mijn kennis en ervaring, en de unieke prestaties van Guinot leveren een revolutionaire huidverbetering op. 

Zeker zo belangrijk voor een optimaal resultaat van huidverbetering bij een gezichtsbehandeling zijn de producten voor thuisgebruik. Deze zijn bij schoonheidssalon Antoinette in Eindhoven verkrijgbaar.


Pui pui make-up is van hoogwaardige Italiaanse kwaliteit en bestaat uit een zeer gevarieerd assortiment. Alle producten van Pui Pui zijn dermatologisch getest. Ze zijn verrijkt met vitamine A en E die de huid op een natuurlijke wijze voeden, hydrateren en revitaliseren. Daarnaast bevat het assortiment van Pui Pui ook een aantal producten op minerale basis.
Make-up op minerale basis is met name geschikt voor de gevoelige huid of na een intensieve cosmetische behandeling. Het camoufleert oneffenheden, geeft kleur en bevat ook huidverzorging. De huid blijft ademen en is tegelijkertijd beschermd tegen externe invloeden.

Uiteraard is deze make-up ook te verkrijgen in de salon voor thuisgebruik.
Ook leuk om kado te doen, en als de keus te moeilijk is, kan het ook in de vorm van een kadobon.