Huidverzorgingsproducten van Guinot

Schoonheidssalon Antoinette werkt met de huidverzorgingsproducten van Guinot tijdens de behandeling. Bij dit merk staan de schoonheid en de gezondheid van uw huid voorop.

Het Franse merk Guinot is wereldleider in schoonheidsinstituten; 11.000 schoonheidssalons wereldwijd! Bij Guinot staan de behandelingsmethoden en de samenstelling van de producten aan de top van vooruitgang, dankzij meer dan 30 jaar ervaring in het instituut. Zij streven door innovatie naar perfectie.

Geavanceerde producten en technieken

Guinot heeft als eerste verzorgingsproducten ontwikkeld die de 56 biologische werkstoffen van het cellevenmilieu bevatten. Met behulp van deze biologische stoffen wordt in ziekenhuizen nieuwe huid gekweekt, met name voor patiënten met ernstige brandwonden. Het onderzoekslabartorium van Guinot heeft deze geavanceerde technieken benut voor het jong houden van de huid. Deze verzorgingsproducten zijn uniek.
Als baanbrekende innovatie heeft Guinot de behandeling hydradermie ontwikkelt die al jaren niet voor niets nog steeds bekroond wordt als beste instituutbehandeling.


Uiteraard zijn alle producten ook te verkrijgen in de salon voor thuisgebruik.
Leuk om kado te doen, en als de keus te moeilijk is, kan het ook in de vorm van een kadobon